Selvsiddende curler og velcro curlere

Køb billige selvsiddende curlers. Find de bedste tilbud på velcro curlers i god kvalitet.

 

Se priser her

Fashion Curler

Et curler sæt er en klassisk og skønsom måde at få flotte krøller på. Det klassiske navn er hårspoler. Ved brug af curlers skal du ikke bruge varme eller produkter der indeholder kemi. Krøller lavet med curlere holder typisk i flere dage. Køb gerne curlere i forskellig størrelse så du kan varierer størrelsen på dine krøller i forhold til humør.

Køb curlers

Se udvalget af curlere her

Velcro curlers i god kvalitet

Som ved det meste så er det altid godt at købe produkter af god kvalitet. Velcro curlers i god kvalitet har den fordel at du kan bøje dem mange, mange gange. Du får herved en velcro curler med en længere levetid. Velcro curler er desuden generelt ret lækre fordi de er lette at arbejde med og du derfor hurtigere kan få dem i håret.

Skumcurlere, velcro curler og silicone curlers.

Hårspoler til langt og kort hår

Det kræver naturligvis hår af en vis længde for at det er muligt at vikle det op omkring curlerne. Derfor vil det være svært for mennesker med kortere hår at lave de større krøller. Typisk kræver det går til omkring skulderne at bruge de større hårspolere. Ønsker man mindre krøller vil det være muligt at bruge curlers med mindre diameter til kortere hår.

Hvad er en Curler

En curler er navnet på små runde cylenderer som kan bruges til at lave krøller i håret. Der findes mange forskellige typer curler, men fælles er det at de er et værktøj til at skabe krøller i håret for en periode.

Se også disse sider:
Curler
Hår donut
Hair Sponge Curler