Hår Donut

Køb billige Hår Donut til at lave flotte hår knolde.  Se tilbud på nogle af de bedste hår donuts på markedet.

 

Se priser her

Hår Donut

En god hår donut er grundlaget for en flot knold. Du kan finde mange gode hår donuts til forskellige typer hårknolde. De er alle lavet på en måde så de virker som en fast svamp. Denne kan du vikle dit hår fast omkring og på den måde lave den karakteristiske ballerina knold. Du kan også vælge at vikle håret løsere omkring din valk (hvilket en hår donut også kaldes) for at få et mere casual hårudseende. 

Køb Hår Donut

Se udvalget af donut buns her

Bun Shaper i god kvalitet

Hår donuts kaldes også Bun Shapers. Som med så mange ting kan det betale sig at købe udstyr i god kvalitet. Valks er et relativt billigt tilbehør til dit hår, men med en stor effekt. Der er forskellige tydelige fordele ved at bruge lidt ekstra penge på en god hår donut. For det første vil en kvalitets valk holde længere end discount udgaver. For det andet så vil en kvalitets valk oftest være lavet i pænere materialer, og derigennem også give et pænere udtryk til dit hår look.

Hår donut, Bun shaper eller valk. Mange navne for det samme.

Hjerte hår donut til langt og kort hår

Det kræver naturligvis hår af en vis længde for at det er muligt at vikle det op omkring valken. Derfor vil det være svært for mennesker med kortere hår at bruge de største hår donuts. Typisk kræver det hår til omkring skulderne at få den bedste effekt af bun shapers. Husk at bruge hår donuts i den farve som passer til dit hår.

Hvordan bruges en hår donut?

Først laves en almindelig hestehale. Derefter stikkes håret igennem din valk. Herefter skal du bare fordele håret ud over din hår donut og fastgøre håret med hårnåle eller en almindelig elestik.